Immunerősítés

ImmunoSlim készülék hatására a túlzott raktározás információja normalizálódhat, azaz az egyensúlyi információs zavar megszűnhet.

IMMUNOSLIM

Az elhízás korunk népbetegségének is mondható, amellett, hogy önértékelési zavart okoz és akadályoz a mindennapi tevékenységeink során, rengeteg súlyos szövődménnyel is járhat. A túlsúlyos embereknél nagyobb esélye van más betegségek kialakulásának is. Az elhízás tulajdonképpen egy zavar, mely az energiaháztartás egyensúlyának változását okozza. Ez a táplálékfelvétel növelésében és/vagy az energialeadás csökkenésében nyilvánul meg, és idővel a fokozott zsír-raktározásban mutatkozik meg. Az ImmunoSlim készülék hatására a túlzott raktározás információja normalizálódhat, azaz az egyensúlyi információs zavar megszűnhet. Amennyiben ez megtörténik, a test maga használja fel a feleslegessé vált zsírkészleteit és szabadul meg a kilóktól. Ugyanez érvényes a túl kevés zsír mennyiségére is: ebben az esetben is egy zavarról beszélünk, amely ugyanúgy helyreállhat a készülék használatát követően. Éppen ezért nem csupán a fogyni, hanem a hízni vágyók is megelégedettséggel használhatják a készüléket. Nem zsírt bont, hanem a raktárakat optimalizálja. További információt az immunotic.hu oldalon olvashatnak.

IMMUNOTIC

Az Immunotic készülék minden olyan folyamatra jótékony hatással lehet, amelynek a hátterében az immunrendszer legyengülése áll, pl.: immunrendszer erősítés, szervek működésbeli egyensúlyának megteremtése, fájdalomcsillapítás, kórokozók elpusztítása, sebgyógyulási folyamatok serkentése, lázcsillapítás, gyulladáscsökkentés, hajhullás megszüntetése. A felhasználók visszajelzései alapján a fentieken kívül jótékonyan hatott még: migrén, cukorbetegség és szövődményei, daganatos megbetegedés, ciszta, mióma, autoimmun betegség, depresszió, ízületi gyulladás, pajzsmirigy betegség, vérnyomás problémák, veseciszta, pattanásos bőr esetén.