Üdvözlöm a Trichocenter debreceni hajgyógyászat honlapján!

Laboncz Anna, trichológus, természetgyógyász, hormonegyensúly-tanácsadó vagyok.
Modern diagnosztizáló készülékek segítségével rendkívűl pontosan feltárható számos, a szervezetben, fejbőrön illetve hajállományban tapasztalható kellemetlen rendellenesség.

A kezelések során elsősorban természetes gyógymódok használatára törekszem!

Bemutatkozás

A Trichocenter országos franchise hálózat munkatársaként Debrecenben vagyok természetgyógyász. Hajhullás, kopaszodás, korpásodás, zsírosodás és más fejbőrproblémák kezeléséhez nyújtok segítséget. Komplex, a külső és belső okokat feltáró vizsgálatra törekszem.
Egy számítógépes alapú bio-információs rendszerrel, nagy pontossággal derítem ki a tüneteket kiváltó testi, lelki okokat, ugyanis hajunk állapota tükrözi egészségi állapotunkat. A szervezet egyensúlyának vissza állításában a külső gyógynövényes kezelés mellett az Inergetix-Core System és az Immunotic készülékek segítenek.

Mivel foglalkozik a hajgyógyászat?

A trichológia a hajállomány és fejbőr rendellenességeivel foglalkozó tudományág. A trichológus, hajanalitikus, (közismertebb néven: hajgyógyász) az a szakember, aki ezeket a rendellenességeket vizsgálja és kezeli. A hajgyógyászat a bőrgyógyászatból kivált önálló tudományág, és közel 30 éves múltra tekint vissza az orvostudomány illetve a természetgyógyászat világában. A hajgyógyászok egészségügyi és természetgyógyász végzettségű szakemberek, akiknek feladata fejbőr illetve a haj egészséges és rendellenes folyamatainak vizsgálata, kezelése.

Inergetix-Core

Az Inergetix-Core készülékkel feltérképezem a szervezetben fellépő egyensúly vesztéseket pl. vitamin és ásványi anyag hiányok, gombák, paraziták, allergiák, étel intoleranciák/glutén, laktóz érzékenység/, toxikus anyagok felhalmozódása, nehézfém terhelések lelki okok hormonproblémák stb. Amennyiban szükséges, specialistához küldöm a hozzám fordulókat. Sok gyógynövényes készítmény mellett, belsőleg szívesen adom az Energy egyedül álló termékeit. Kiegészítő kezelésként az egyensúly vissza állításában, a problémák kezelésében az Immunotic készülékeket használom /immunotic.hu/.Sokszor jönnek úgy hozzám a kliensek hogy már sok vizsgálaton jártak, mindent rendben találtak és mégis fennállnak a problémák. Az állapotfelmérés során fontos, látszatra apróságra derülhet fény, ami kiváltja a fejbőr panaszokat.

Részletek

Termékek

Munkatársaimmal közel 40 féle gyógynövényes termékből állítunk össze személyre szabott kezelést. Nagyon fontos az egyéni adottságokat figyelembe venni, hiszen ahányon vagyunk, annyiféle testi-lelki problémával küzdünk. Többek között, a civilizációs ártalmak következtében megnőtt a hormonális eredetű haj és fejbőrproblémák száma, ezért nagy hasznát veszem a hormon tanácsadói tanulmányaimnak, /www.progeszteron.hu/ Az Or-Gold termékeket a Trichocenter Kft. forgalmazza, mint ahogy a szintén gyógynövényi alapú Dr Nagy hajápolási termékcsaládot is.